Theetuin Schuif 's aan
 

reservering/ annulerings voorwaarden.

Bij reservering van  producten / arrangementen bij theetuin Schuif,s aan wordt vanaf 6 personen een aanbetaling van 50 % gevraagd binnen 8 dagen na gemaakte afspraak te voldoen.

De reservering is bevestigd zodra de klant een bevestiging per mail, app, chat of telefonisch krijgt en is dan ook bindend.

Annulering:

a) Bij annulering meer dan 3 maanden voor het bedoeld tijdstip is de klant gehouden 10 % van de totale som te betalen aan theetuin Schuif `s aan binnen 8 dagen na annulering.

b) Bij annulering meer dan 2 maanden voor het bedoeld tijdstip is de klant gehouden 15 % van de totale som te betalen aan theetuin Schuif `s aan binnen 8 dagen na annulering.

c) Bij annulering meer dan 1 maand voor het bedoeld tijdstip is de klant gehouden 35 % van de totale som te betalen aan theetuin Schuif `s aan binnen 8 dagen na annulering. 

d) Bij annulering meer dan veertien dagen voor het bedoeld tijdstip is de klant gehouden 60 % van de totale som te betalen aan theetuin Schuif `s aan binnen 8 dagen na annulering.

e) Bij annulering meer dan 7 dagen voor het bedoeld tijdstip is de klant gehouden 85 % van de totale som te betalen aan theetuin Schuif `s aan binnen 8 dagen na annulering.

f) Bij annulering 7dagen of minder voor bedoeld tijdstip is de klant gehouden 100 % van de totale som te betalen aan theetuin Schuif `s aan binnen 8 dagen na annulering. 

g) Ook bij reserveringen van de kaart geld annuleren tot 48 uur van te voren! Daarna is de reservering bindend en is de klant gehouden 100% van de totale som (reservering) te voldoen per direct!